Pekforum

Switch to desktop

GastroPan Nemzetközi Szakkiállítás – 2017. március 23-25, Nagyszeben, Románia

Délkelet-Európa legjelentősebb nemzetközi sütőipari, cukrászati gasztronómiai, fagylalt, kávé és vendéglátóipari szakmai kiállítására 2017. március 23-25 között, Nagyszebenben, Romániában kerül sor. A 9. GastroPan kiállítás professzionális megoldásokat és technológiákat mutat be, melyeket a legjobb világszintű beszállítók hoznak el a romániai piacon tevékenykedő szakmabelieknek: a legújabb technológiáktól és felszerelésektől kezdve, innovatív alapanyagokon és eszközökön, szoftvermegoldásokon és professzionális higiéniai megoldásokon át egészen csomagolásokig és tortadíszítő elemekig mindent megtalálnak a látogatók. A kiállítás idén is gazdag és színes programmal várja látogatóit: versenyekkel, bemutatókkal, kóstolókkal.

A GastroPan kiállítás egyedi Romániában, B2B jellegű esemény, szakmai üzleti találkozókra ad lehetőséget. A szakmai kiállítás egyik legnagyobb előnye az, hogy összehozza a szakembereket, a beszállítókat a sütőipari, cukrászati és vendéglátóipari egységek üzemeltetőivel, a keresletet a kínálattal, és olyan közeget teremt, amelyben a beszállítók bemutathatják termékeiket, megoldásaikat és technológiáikat célzottan potenciális klienseiknek, a szakembereknek, és amelyben az ipar vállalkozói közvetlenül a szakma legjobbjaitól tanulhatnak és megismerhetik a legújabb nemzetközi piaci trendeket.

GP17 banner huA GastroPan 2017 kiállítás programja
A kiállítás mindhárom napja gazdag és érdekes programmal várja a látogatókat. A kiállítók standjainál minden nap technológiai bemutatók, workshopok, kóstolók lesznek, de a GastroPan versenyek és a bemutató showk is a program kiemelt elemei.

CSÜTÖRTÖK – MÁRCIUS 23 – a kiállítás első napján a CUKRÁSZ kategória versenyei zajlanak. A legszebb cukrászművészeti alkotások mellett díjazzák 2017 legjobb tortáját.

PÉNTEK – MÁRCIUS 24 - a második napon a PÉK kategória versenyeire kerül sor. A látogatók megcsodálhatják a leggyönyörűbb kenyértésztából készült művészeti alkotásokat, a legjobb kenyereket és péksüteményeket. A zsűri átadja 2017 legjobb ipari módon készült kenyeréért és 2017 legjobb kézműves módon készült kenyeréért járó díjakat.

SZOMBAT – MÁRCIUS 25 – a kiállítás utolsó napján a GASZTRONÓMIAI kategória versenyei lesznek. A látogatók megtekinthetik a legszebb hidegtál-kompozíciókat és a legcsodálatosabb gyümölcs- és zöldségfaragásokat. Ezen kívül megcsodálhatják a GastroPan versenyein készült összes művészi alkotást és terméket.

Miért érdemes ellátogatni a GastroPan 2017 kiállításra?
A GastroPan látogatóinak száma évről évre gyarapszik, az elmúlt 3 GastroPan kiállítás mindegyike több mint 20.000 látogatót vonzott. A kiállítás minősége, a nemzetközi kiállítók és az új, innovatív megoldások és technológiák, melyeket hoznak, új termékek és technológiák piacra dobása, a legújabb trendek, és a lehetőség, hogy új technikákat tanulhatnak profiktól, az hogy helyben kipróbálhatják a kiállított megoldásokat illetve a gyakorlati bemutatók biztosítják, hogy egyre több látogató érkezzen a kiállításra minden évben.

A GastroPan szakmai kiállítás 2017. március 23-25 között, 10-től 18 óráig várja látogatóit. A kiállítás meghívóval és belépőjeggyel látogatható. A belépő a kiállítás hivatalos honlapján (www.gastropan.com) tölthető ki és letölthető.

További részletekért, belépőjegyekért, képekért és videók megtekintéséért kérjük, látogasson el a www.gastropan.com honlapra, vagy keresse a szervezőket a +40266-219.392-es, +40733-313.043-as vagy +40733-313.042-es telefonszámon vagy e-mail Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

decoratiuni, torturi , prajituri, cupcake, pops, curs, sculptura fructe si legume, curs cofetar, modelare flori, modelaj figurine, pasta de zahar, curs brutari, curs practic, curs perfectionare, decoratiuni, torturi , prajituri, cupcake, pops, curs, sculptura fructe si legume, curs cofetar, modelare flori, modelaj figurine, pasta de zahar, curs brutari, curs practic, curs perfectionare, horeca romania, gastro romania, fair gastro romania, horeca, expo horeca, revista horeca, magazin horeca, horeca, horeca romania, mancare eco, eco food, gastronomie, fastfood, revista culinara, gastronomie, gastronomic, stiri, evenimente, fastfood, food services, catering, chocolate, STIRI, Mic dejun sanatos, EVENIMENTE, Sezonul teraselor, CURSURI, Softuri, CHEFS @ WORK, Bauturi pe baza de cafea, N JURUL LUMII, Organizare evenimente, DESIGN, Piata en-gros, PROFIL, Francize, NUTRITIE, Aranjarea mesei, DECORATII, Solutii ECO, ALIMENTATIE, Investitii, SIGURANTA ALIMENTELOR, Semipreparate si Precongelate, TRENDURI, Fast Food, MENIU, Surse de Finantare, FINANTARE, Bauturi, SPECIALITATI, Gelaterie, TEHNOLOGIE, Amenajari, MARKETING, Valori nutritive, JURIDIC, Sosuri/Condimente
Vissza a tetejére