Pekforum

Switch to desktop

2016 őszének legtrendibb tanfolyamai

Augusztusban és szeptemberben a PanGastRo (Pék, Cukrász és Gasztronómiai Egyesület) és a Boro-Info Kft. továbbképző gyakorlati tanfolyamokat szervez pékeknek, szakácsoknak és cukrászoknak. Cikkünkből kiderül, milyen tanfolyamokon vehetnek részt az elkövetkezendő hónapokban.

f3ad4a234535b69ec9bf916a25462992 S

Meleg ételek készítése – disznó-, bárány- és marhahúsokból

2016 augusztus 2-3
Brassó


Augusztus 2-3 között a hangsúly a disznó-, bárány- és marhahúsokon lesz. A felsorolt húsfélékből 10 különböző főételt készítenek, a hozzá találó szósszal és körettel együtt.


isomalt

Karamellformázó tanfolyam

2016 szeptember 5-6
Székelyudvarhely


A résztvevők elsajátítják a karamell olvadási és formázási alapismereteit, valamint különféle virágok, tortadíszítő elemek, gömbök és bonyolult művészi munkák elkészítésének, formázásának technikáját.


p1al4hnbnuhbj13th3svu741mnc6

Francia mini-torták készítése

2016 szeptember 7-8
Székelyudvarhely


A francia mini-torta továbbképző tanfolyamon 10 különböző kisebb méretű tortát készítenek, követve a nemzetközi trendeket. Az elkészített torták különböző alakúak lesznek (négyzet, kör, ovális, háromszög stb.), melyekre több féle bevonat kerül, gyümölcsös töltelékekkel, különböző textúrájú rétegekkel (ropogós, krémes, keményebb, lágyabb).


tort nunta

Esküvői torták díszítése

2016 szeptember 20-21 -
Székelyudvarhely


A tanfolyam résztvevői megtanulják cukorpasztával bevonni a tortákat és különböző díszítő elemek elkészítését. A torták díszítéséhez ehető csipkét használnak, royal icing és festési technikákat, illetve más díszítő elemeket készítenek. A makett torták díszítésén kívül elkészítenek egy fogyasztható tortát is, ami során a résztvevők megtanulják a tortaszintek egymásra helyezését.


patiserie

Francia péksütemény tanfolyam

2016 szeptember 26-27 -
Székelyudvarhely


A két napig tartó továbbképző tanfolyamon a résztvevők elsajátítják több mint 20 közismert francia péksütemény elkészítését. A croissant, pain chocolate, pain raisin, képviselő fánk (édes, sós töltelékkel), ekler fánk, valamint hattyú, pálmalevél és gyümölcsös virág formájú péksütemények leveles tésztából, mini-croissant és szendvics-baguette csupán néhány a tanfolyamon készülő termékek közül.


scultare

Zöldség- és gyümölcs-faragó tanfolyam

2016 November

Ezen a képzésen résztvevők elsajátíthatják az ételszobrászat legelterjedtebb válfaját, többféle virág, levél és egyéb speciális formák faragása, valamint betűk és más jelek gravírozása által.


Minden tanfolyamon kizárólag olyan természetes alapanyagokat használnak, amelyek könnyen beszerezhetőek Romániában is, továbbá a gyakorlati tanfolyamok minden résztvevője az oktatóval együtt dolgozik.

Érdeklődni és iratkozni a 0371-328.698, 0732-575.556 telefonszámokon vagy a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehet.

decoratiuni, torturi , prajituri, cupcake, pops, curs, sculptura fructe si legume, curs cofetar, modelare flori, modelaj figurine, pasta de zahar, curs brutari, curs practic, curs perfectionare, decoratiuni, torturi , prajituri, cupcake, pops, curs, sculptura fructe si legume, curs cofetar, modelare flori, modelaj figurine, pasta de zahar, curs brutari, curs practic, curs perfectionare, horeca romania, gastro romania, fair gastro romania, horeca, expo horeca, revista horeca, magazin horeca, horeca, horeca romania, mancare eco, eco food, gastronomie, fastfood, revista culinara, gastronomie, gastronomic, stiri, evenimente, fastfood, food services, catering, chocolate, STIRI, Mic dejun sanatos, EVENIMENTE, Sezonul teraselor, CURSURI, Softuri, CHEFS @ WORK, Bauturi pe baza de cafea, N JURUL LUMII, Organizare evenimente, DESIGN, Piata en-gros, PROFIL, Francize, NUTRITIE, Aranjarea mesei, DECORATII, Solutii ECO, ALIMENTATIE, Investitii, SIGURANTA ALIMENTELOR, Semipreparate si Precongelate, TRENDURI, Fast Food, MENIU, Surse de Finantare, FINANTARE, Bauturi, SPECIALITATI, Gelaterie, TEHNOLOGIE, Amenajari, MARKETING, Valori nutritive, JURIDIC, Sosuri/Condimente
Vissza a tetejére