Pekforum

Switch to desktop

A 9. GastroPan nemzetközi szakmai kiállítás időpontja: 2017. március 23-25

Máris kezdődnek az előkészületek a kilencedik GastroPan szakkiállításra, amely a legnagyobb sütőipari, cukrászati és vendéglátóipari megoldások és technológiák vállalkozásainak szakkiállítása. A szervezők meghatározták a jövő évi GastroPan szakkiállítás pontos időpontját: 2017. március 23-25.

A GastroPan kiállítói hamarosan megkapják a szakkiállítás szervezésével kapcsolatos legfrissebb információkat. Az elmúlt évekhez hasonlóan a 2017-es GastroPan alkalmával is lehetőség lesz majd előfoglalásra.

 

A GASTROPAN 2017 KULCSFONTOSSÁGÚ ADATAI:

Rendezvény típusa: nemzetközi üzleti kiállítás, b2b típusú;

Tematika: megoldások és technológiák a következő területen tevékenykedő vállalkozásoknak: sütőipar, cukrászat, fagylaltozó, csokoládéipar, malomipar, száraztészta és pizza, kávé, közétkeztetés és vendéglátóipar;

Kiállítók profilja: az iparág vállalkozásai számára ötletek és teljeskörű megoldások, felszerelések, alapanyagok, kiegészítők, eszközök, fogyó anyagok beszállítói;

Látogatók profilja: menedzserek, tulajdonosok, vállalkozók és sütőipari, cukrászati, pékipari, fagylaltozós, csokoládéipari, közétkeztetési és vendéglátóipari szakemberek;

Látogatók belépése: meghívóval vagy belépőjeggyel történik és a szakkiállítás célközönségére korlátolt.

 

A szervezők jelenleg intenzíven dolgoznak a kiállítói díjak és a részvételi feltételek megszabásán, a kiállítók jelentkezési űrlapjának kidolgozásán. Bővebb információkért látogassanak el a www.gastropan.ro honlapra, ahol megtekinthetik a 2016. évi GastroPan kiállítás fotógalériáját is.

Ha sütőipari, cukrászati illetve vendéglátóipari megoldások és technológiák beszállítói és részt kívánnak venni a 2017-es GastroPan nemzetközi szakkiállításon, jelentkezzenek a szervezőknél a 0266-219.392-es vagy 0733-313.042-es telefonszámon vagy e-mailben: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. .

decoratiuni, torturi , prajituri, cupcake, pops, curs, sculptura fructe si legume, curs cofetar, modelare flori, modelaj figurine, pasta de zahar, curs brutari, curs practic, curs perfectionare, decoratiuni, torturi , prajituri, cupcake, pops, curs, sculptura fructe si legume, curs cofetar, modelare flori, modelaj figurine, pasta de zahar, curs brutari, curs practic, curs perfectionare, horeca romania, gastro romania, fair gastro romania, horeca, expo horeca, revista horeca, magazin horeca, horeca, horeca romania, mancare eco, eco food, gastronomie, fastfood, revista culinara, gastronomie, gastronomic, stiri, evenimente, fastfood, food services, catering, chocolate, STIRI, Mic dejun sanatos, EVENIMENTE, Sezonul teraselor, CURSURI, Softuri, CHEFS @ WORK, Bauturi pe baza de cafea, N JURUL LUMII, Organizare evenimente, DESIGN, Piata en-gros, PROFIL, Francize, NUTRITIE, Aranjarea mesei, DECORATII, Solutii ECO, ALIMENTATIE, Investitii, SIGURANTA ALIMENTELOR, Semipreparate si Precongelate, TRENDURI, Fast Food, MENIU, Surse de Finantare, FINANTARE, Bauturi, SPECIALITATI, Gelaterie, TEHNOLOGIE, Amenajari, MARKETING, Valori nutritive, JURIDIC, Sosuri/Condimente
Vissza a tetejére