Pekforum

Switch to desktop

Szakmai kirándulás Las Vegasba – az IBIE kiállításra

2016. október 8-11 között megrendezésre kerül Las Vegasban a legnagyobb "SÜTÉS EXPO" szakkiállítás. A Fonix utazási iroda a Brutarul-Cofetarul (Pék-Cukrász) szaklappal együtt szakmai kirándulást szervez, amelyen részt vehetnek az ipar szakemberei, a szakma vállalkozásainak vezetői.

A romániai szakembereknek szervezett kirándulás 10 napos (október 7-17 között), 2 nap a szakmai kiállítás látogatása, a többi napokon Las Vegas valamint a környék többi turisztikai és kulturális látványosságainak meglátogatására, megismerésére van lehetőség.

Program
1. nap (október 7). Reggel 5 találkozás a bukaresti Henri Coanda repülőtéren, repülés, érkezés az esti órákban Las Vegasba. Út a szállásra, elszállásolás.

2. nap (október 8) Reggeli, út a kiállítás helyszínére, kiállítás látogatása. Este visszaút a hotelbe, Las Vegasban lesz a szállás.

3. nap (október 9) Reggeli, út a kiállítás helyszínére, kiállítás látogatása. Este visszaút a hotelbe, Las Vegasban lesz a szállás.

4. nap (október 10) Reggeli. Kirándulás a Grand Canyon -hoz ("Nagy szurdok") - a Colorado folyó által kivájt sokszínű, meredek völgyszurdok. A Grand Canyont a Colorado folyó valószínűleg 2 millió év alatt hozta létre, 446 km hosszú, szélessége 6,4 km-től 29 km-ig terjed, mélysége 1200 és 1800 méter közötti (legmélyebb pontja 1829 méter). Visszatérés Las Vegasba. Szállás.

5. nap (október 11) Reggeli. Ezen a napon ellátogattunk a Death Valley Nemzeti Parkba (magyarul Halál-völgy Nemzeti Park) a legszárazabb és legforróbb amerikai nemzeti park. Estefele érkezés Bakersfieldbe. Szállás.

6. nap (október 12 ) Reggeli. Kirándulás a Sequoia Nemzeti Parkban, ahol a világ legmagasabb fáit nézhetjük meg. Estére érkezünk San Francisco-ba. Szállás.

7. nap (október 13) Reggeli. Meglátogatjuk San Francisco városát: St. Mary’s katedrális, Japantown, Alamo Square, Fisherman’s Wharf, Union Square, Chinatown, Golden Gate Park és a Golden Gate Hidat. Szállás San Francisco-ban.

8. nap (október 14) Reggeli. Santa Barbara felé vesszük úti célunkat. Útközben meglátogatjuk Monterey várost – Kalifornia első fővárosát. Utunkat folytatjuk a híres “17 Mile Drive” útvonalon. Következő megálló Carmel falu. Estefelé érkezünk Santa Barbarára – az amerikai riviéra gyöngyének is nevezik. Itt megcsodálhatunk mindent, amely erre a városra jellemző. Szállás Santa Barbara.

9. nap (október 15) Reggeli. Los Angeles felé indulunk. Megállunk Hollywoodban, Beverly Hillsben. Rodeo Drive, Melrose Avenue, Sunset Strip, West Hollywood, The Walk of Fame, Olvera Street, Disney hall, a Los Angeles-i Filmharmónia. Los Angeles-ben lesz szállás.

10. nap (október 16) Reggeli. Ellátogatunk az Universal Stúdióba, ahol megnézhetjük a filmkészítés helyszíneit. (65 dollár/fő). Délután repülőtérre való szállítás. Repülés Bukarestbe.

11. nap (október 17) A reggeli órákban érkezés a Henri Coanda repülőtérre (Otopeni).



Hozzávetőleges ár: 2950 Euro
Információk: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , 0723 793 713

decoratiuni, torturi , prajituri, cupcake, pops, curs, sculptura fructe si legume, curs cofetar, modelare flori, modelaj figurine, pasta de zahar, curs brutari, curs practic, curs perfectionare, decoratiuni, torturi , prajituri, cupcake, pops, curs, sculptura fructe si legume, curs cofetar, modelare flori, modelaj figurine, pasta de zahar, curs brutari, curs practic, curs perfectionare, horeca romania, gastro romania, fair gastro romania, horeca, expo horeca, revista horeca, magazin horeca, horeca, horeca romania, mancare eco, eco food, gastronomie, fastfood, revista culinara, gastronomie, gastronomic, stiri, evenimente, fastfood, food services, catering, chocolate, STIRI, Mic dejun sanatos, EVENIMENTE, Sezonul teraselor, CURSURI, Softuri, CHEFS @ WORK, Bauturi pe baza de cafea, N JURUL LUMII, Organizare evenimente, DESIGN, Piata en-gros, PROFIL, Francize, NUTRITIE, Aranjarea mesei, DECORATII, Solutii ECO, ALIMENTATIE, Investitii, SIGURANTA ALIMENTELOR, Semipreparate si Precongelate, TRENDURI, Fast Food, MENIU, Surse de Finantare, FINANTARE, Bauturi, SPECIALITATI, Gelaterie, TEHNOLOGIE, Amenajari, MARKETING, Valori nutritive, JURIDIC, Sosuri/Condimente
Vissza a tetejére